REFERAT FRA STYREMØTE 23.05 OG 09.08

LogoIconREFERAT FRA STYREMØTE 23.05 OG 09.08

TRENING: Det ser ut som medlemmene er mest interessert i å trene sosialt. Håper på bedre oppslutning på kurs til høsten. Starter i slutten av August.
Det er nå totalforbud mot å trene på fotballbanen og på skoleområdet før kl 17.00. Fritrening er mandag og torsdag fra kl 17.30. Info er blitt lagt ut på facebooksiden.

MØTE MED KOMMUNEN: Janne og Anita har kontaktet leder for eiendom og han vil ha et møte.
Vi ønsker klarhet i avtale og annet om området. Evt utvidelse, etc.
Møte avholdt den 14.09. Eiendom er positive til en hundepark og ønsker å hjelpe oss med å få et egnet område å være på. De tror at Aursmoen Barneskole trenger utvidelse snart og derfor er det vanskelig å utvide området der vi nå er. De skal se om de finner annet område og kommer tilbake med forslag om ca 1 mnd.

HUNDENS DAG OG AURSKOGMARTEN ER AVLYST FOR KLUBBEN

18 og 19.06 Sørum hundeklubb har stevne på Finstadbru stadion. Flere var tilstede og gjorde det bra både på utstilling og lydighetsprøve.

09.08:

SOMMERFEST: Janne har påtatt seg å ha sommerfest på gården den 20.08 kl 17.00. Klubben har 40 års jubileum og holder utgifter. Invitasjon er lagt ut på facebook. Alle tar med seg drikke og kjøtt til grilling. Trude og Anita lager salat.

HANDLINGSPLAN:  Janne har sendt ut handlingsplan og årsrapport. Vi må starte tidligere å planlegge året til neste år. April, Mai for oppfølging av handlingsplan for resten av året. Hvem gjør hva og når må spikres.

ÅRSMØTE: Innkalling til årsmøte må sendes på mail eller på post til alle medlemmer for å være godkjent iflg Tone. Anette sjekker med NKK. Vi må da dele på å sende ut innkalling.

VALG: Anette sjekker medlemslista for å kontakte medlemmer til valg på årsmøtet. Vi starter nå i høst da kasserer, nestleder, 1 styremedlem og varamedlem skal velges. Må også ha fler i valgkomiteen. Flere av styret må belage seg på å hjelpe til med å kontakte medlemmer.

HJEMMESIDEN: Tone ønsker hjelp til å administrere hjemmesiden. Den er tungvind å endre og legge inn ting på. Anita skal se hva hun klarer med litt hjelp. Vi ønsker bla å endre treningstider til 18.00 til 19.00

JULEBORD: Er bestemt dato den 26.11 og er for alle medlemmer med føge. Janne bestiller på Fjøset. Vi legger ut på facebook med bindende påmelding og frist når Fjøset har bekreftet. Hold av dato alle sammen!

NESTE STYREMØTE: SATT TIL ETTER KURS DEN 20.10.16 KL 19.00

Posted in Referater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *